ua en ru

Порошенко обговорив з президентом Єгипту розширення торговельно-економічної співпраці

Порошенко обговорив з президентом Єгипту розширення торговельно-економічної співпраці Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент України привітав Абделя Фаттаха ас-Сісі з перемогою на виборах

Президент України Петро Порошенко і президент Єгипту Абдель Фаттах ас-Сісі обговорили розширення торгово-економічного співробітництва між країнами в ході телефонної розмови. Про це повідомила прес-служба президента України.

"Президент Єгипту відзначив дружні відносини між народами двох країн і наголосив на готовності єгипетської сторони до розширення торговельно-економічної співпраці з нашою державою. Йшлося про реалізацію конкретних двосторонніх економічних проектів", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Водночас Порошенко привітав Абделя Фаттаха ас-Сісі з перемогою на президентських виборах, які відбулися у березні 2018 року, та відзначив необхідність активізації двостороннього діалогу на всіх рівнях.

Також окремо президенти обговорили перспективи проведення цього року чергового засідання Міжурядової спільної комісії з економічного та науково-технічного співробітництва між Україною та Єгиптом.

Порошенко запросив президента Єгипту відвідати Україну з візитом.

Нагадаємо, наприкінці березня у Єгипті на виборах президента переміг чинний президент країни Абдель Фаттах ас-Сісі.