ua en ru

Порошенко нічим не кращий за Януковича, - нардеп Кіссе

Президент України Петро Порошенко нічим не відрізняється від свого попередника Віктора Януковича. Про це під час однієї із зустрічей з виборцями заявив кандидат в народні депутати по виборчому округу №142 (Одеська обл.) народний депутат України, раніше входив до складу фракції Партія регіонів Антон Кіссе.

"Ми розуміємо, що Порошенко народився в Болграді, ходив тут до школи. Але нічим примітним для нашого краю він не запам'ятався. А те, що діється сьогодні в країні, все більше вселяє в нас упевненість, що Порошенко нічим не кращий за Януковича", - підкреслив парламентарій.

Раніше Кіссе заявляв, що причина поразки Порошенко на президентських виборах у рідному місті полягає у відсутності спілкування з мешканцями регіону та неучасті у вирішенні місцевих проблем.

"Порошенко за останній час розгубив навіть ту невелику довіру, яку отримав від наших земляків. І це наслідок непослідовної державної політики, в центрі якої стоїть задоволення особистих політичних амбіцій, а не вирішення проблем простих людей", - резюмує Кіссе.