ua en ru

Порошенко назвав "дуже важкими і складними" переговори з Путіним у Мінську

Президент України Петро Порошенко сказав, що переговори з російським лідером Володимиром Путіним в Мінську були дуже важкими і складними", і сторони вирішили налагодити контакти між силовиками, а також прагнути до припинення вогню на сході України.

Президент України Петро Порошенко сказав, що переговори з російським лідером Володимиром Путіним в Мінську були дуже важкими і складними", і сторони вирішили налагодити контакти між силовиками, а також прагнути до припинення вогню на сході України. Про це повідомляє Reuters.

"Були дуже важкі і складні переговори. Досягнута домовленість, що ми активізуємо діяльність тристоронньої контактної групи (ОБСЄ). Домовилися, що негайно почнуться консультації прикордонників. Начальники генштабів також почнуть контакти", - сказав Порошенко в ніч на середу після зустрічі з Путіним.

"На базі мирного плану буде підготовлена дорожня карта, щоб якомога швидше вийти на режим припинення вогню", - сказав Порошенко, який з'явився перед журналістами в посольстві України в Мінську.

Він обмежився заявою і відмовився відповідати на питання.