ua en ru

Порошенко назвав неприпустимим захоплення "вертолітного майданчика Януковича

Порошенко назвав неприпустимим захоплення "вертолітного майданчика Януковича Фото: Марі-Луїз Колейро Прека і Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко вважає неприпустимим захоплення вертолітного майданчика активістами "Національного корпусу", "Правого сектора" і "Свободи"

Президент України Петро Порошенко назвав неприпустимим самовільне захоплення вертолітного майданчика в Києві на Парковій дорозі активістами політичних партій "Національний корпус", "Правий сектор" і "Свобода". Про це глава української держави заявив на спільному брифінгу з президентом Мальти Марі-Луїз Колейро Прекой.

"Прикладом стуку у відкриті двері є абсолютно неприйнятний захоплення вертолітного майданчика з вимогою повернути її в державну власність, коли вона вже рішенням прокуратури і так перебуває у державній власності. Тільки на законних підставах, і чекає на рішення суду. Будь-які інші форми ведуть до отаманщини і хаосу і є абсолютно неприйнятними", - заявив президент України.

Нагадаємо, раніше у Генеральній прокуратурі повідомили, що захоплена представниками правих партій "Національний корпус", ВО "Свобода" і "Правий сектор" "вертолітний майданчик" перебуває в управлінні державним підприємством.