ua en ru

Порошенко назвав головну вимогу України на переговорах в нормандському форматі

Порошенко назвав головну вимогу України на переговорах в нормандському форматі Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко наполягає на посиленні санкцій проти Росії у разі невиконання вимог

Президент України Петро Порошенко на телефонній конференції в нормандському форматі буде вимагати негайного забезпечення режиму тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це Порошенко повідомив у своєму Facebook.

"Під час телефонної конференції в нормандському форматі, яка планується на наступному тижні, буду вимагати негайного забезпечення режиму тиші. В разі невиконання - посилення санкцій проти РФ згідно з недавнім рішенням саміту Великої сімки", - зазначив Порошенко.

Під час телефонної конференції в Нормандському форматі, яка планується наступного тижня, вимагатиму негайного забезпечен...

Опубліковано Петром Порошенком 22 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спецпредставник США по Україні Курт Волкер відвідає Донбас. А 24 липня він буде в Києві, щоб зустрітися з українськими чиновниками і обговорити шлях до відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Потім він відправиться до Парижу, щоб обговорити з французькими і німецькими офіційними особами мінський процес та переговори у форматі "нормандської четвірки".

Зазначимо, на сьогодні в Краматорську Донецької області заплановано брифінг Волкера і посла США в Україні Марі Йованович.