ua en ru

Порошенко назвав Ердогана "гарним другом" України

Порошенко назвав Ердогана "гарним другом" України Фото: Петро Порошенко

Україна і Туреччина будуть докладати зусиль для економічного співробітництва

Президент України Петро Порошенко назвав президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана "гарним другом" України. Про це президент заявив під час робочого візиту до Одеси сьогодні, 26 травня 2017 року, передає "112 Україна".

Порошенко розповів, що Україна і Туреччина мають схожі пріоритети і будуть докладати зусиль для економічного співробітництва.

"Наші дві країни прагнуть до встановлення миру, встановлення стабільності в Причорноморському регіоні і ми домовилися докладати спільні зусилля для розширення взаємовигідного економічного співробітництва. Ми твердо виступаємо за розширення рівноправного партнерства та взаємовигідного співробітництва. Я вдячний Туреччині та її керівництву за тверду і непорушну позицію підтримки нашого суверенітету і територіальної цілісності, неодноразово цю позицію підкреслював мій друг і гарний друг України - президент Туреччини Ердоган", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що для взаємних поїздок між Україною і Туреччиною не знадобляться навіть внутрішні паспорти, оскільки досить буде ідентифікаційних карток.