ua en ru

Порошенко назвав число загиблих військових та цивільних за час російської агресії

Порошенко назвав число загиблих військових та цивільних за час російської агресії Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко пообіцяв зробити все, щоб Україна була об'єднаною

За час російської агресії загинули понад 2,3 тис. українських військових та понад 7 тисяч цивільних українців. Про це повідомив президент України Петро Порошенко у ході презентації проекту-переможця номінації Меморіал Героїв Небесної сотні, повідомляє прес-служба глави держави.

У ході виступу Порошенко зазначив, що Україна звільнить кожен клаптик української землі на сході країни і в Криму, а також пообіцяв зробити все, щоб Україна була об'єднаною.

"Сьогодні перед пам’яттю Героїв Небесної сотні ми обіцяємо, що Україна буде об’єднаною і об’єднана Україна звільнить кожен клаптик української землі як на Сході, так і в Криму. Про це треба пам’ятати заради кожного з Героїв Небесної сотні, кожного з 2348 військовослужбовців Збройних сил України, інших силових підрозділів, і кожного з понад 7 тисяч цивільних українців, які віддали своє життя під час російської агресії. Ми зробимо все для того, щоб Україна була об’єднаною", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявляв, що подвиг Героїв Небесної сотні надихає на боротьбу проти гібридних викликів "русского мира".