ua en ru

Порошенко призначив Корнійчука головою Хмельницької ОДА

Порошенко призначив Корнійчука головою Хмельницької ОДА Фото: призначення Корнійчука головою Хмельницької ОДА

Відповідний Указ №179/2016 від 28 квітня 2016 року опублікований сайті глави держави

Президент України Петро Порошенко призначив Олександра Корнійчука головою Хмельницької обласної державної адміністрації. Відповідний Указ №179/2016 від 28 квітня 2016 року опублікований сайті глави держави.

"Призначити Корнійчука Олександра Олександровича головою Хмельницької обласної державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.


Окрім того, на сайті Хмельницької ОДА повідомляється, що офіційно представив нового очільника Олександра Корнійчука перший заступник глави Адміністрації президента України Віталій Ковальчук.

Високопосадовець озвучив основні завдання, що стоять перед новим керівником краю, а саме: залучення в економіку області інвестиції та соціальне забезпечення воїнів АТО.

В свою чергу, Корнійчук подякував главі держави за висловлену довіру, а також висловив сподівання на підтримку та злагоджену роботу задля розбудови Хмельницької області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Верховній Раді України зареєстрували проект постанови №4530 "Про призначення позачергових виборів Одеського міського голови".