ua en ru

Порошенко має намір завтра обговорити з лідерами ЄС перехід на новий етап партнерства

Порошенко має намір завтра обговорити з лідерами ЄС перехід на новий етап партнерства Фото: Порошенко завтра зустрінеться з лідерами ЄС (prezident.gov.ua)

Рада ЄС завершив ратифікацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС

Президент України Петро Порошенко має намір 12 липня обговорити з лідерами Європейського Союзу перехід на новий етап партнерства. Про це глава держави написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вже завтра ми з лідерами ЄС скоординуємо в Києві під час саміту як забезпечити максимально ефективне і швидке досягнення мети, закладеної в Угоді, і перейти на новий етап нашого партнерства", - повідомив президент.

За його словами, Рада ЄС завершив процедуру ратифікації Угоди про асоціацію.

"Тільки що Рада ЄС завершив процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. З 1 вересня 2017 розпочнеться якісно новий етап нашого шляху в Європейський Союз. Це - етап глибинних і комплексних реформ, який потребує максимальних зусиль і об'єднання всіх гілок української влади, бізнесу, громадянського суспільства заради побудови кращого європейського майбутнього для українського народу. І на цьому шляху нам буде допомагати і Європейський Союз, і весь цивілізований світ", - написав Порошенко.

Щойно Рада ЄС завершила процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. З 1 вересня 2017 р...

Опубліковано Петром Порошенком 11 липня 2017 р.

Нагадаємо, Рада Європейського союзу (ЄС) сьогодні, 11 липня, схвалила Угоду про асоціацію з Україною.