ua en ru

Порошенко сподівається на конструктивну співпрацю з новим складом Єврокомісії

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з обраним Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером висловив сподівання на подальшу конструктивну взаємодію між Україною та новим складом Європейської Комісії.

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з обраним Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером висловив сподівання на подальшу конструктивну взаємодію між Україною та новим складом Європейської Комісії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Порошенко.

"Глава держави зазначив, що поряд із спільними зусиллями в напрямку зупинки агресії проти України, пріоритетним завданням співробітництва між Урядом України та Європейською Комісією залишається залучення великої фінансової та технічної допомоги Україні, зокрема виділення ЄС посиленої макрофінансової допомоги та організація міжнародної донорської конференції, спрямованої на проведення реформ і відновлення економіки України наприкінці цього року", - йдеться в повідомленні.

Порошенко запросив Юнкера відвідати Україну в якості Президента Європейської Комісії. Юнкер у відповідь зазначив, що його перший візит за межі Європейського Союзу в Україну.