ua en ru

Порошенко почав зустріч з прем'єром Канади

Порошенко почав зустріч з прем'єром Канади Фото: Петро Порошенко і Джастін Трюдо (twitter.com/AShevch)

Почалися переговори Петра Порошенка і Джастіна Трюдо

Почалися переговори президента України Петра Порошенка та прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Про це у своєму Twitter повідомив прес-секретар українського президента Святослав Цеголко.

"Щиро радий бути знову в Канаді. Вдячний прем'єр-міністрові Джастіну Трюдо за гостинність і надзвичайно теплий і щирий прийом та плідні переговори", - зазначив Порошенко.

Щиро радий бути знову в Канаді. Вдячний Прем’єр-міністру Джастіну Трюдо за гостинність, надзвичайно теплий і щирий прийо...

Опубліковано Петром Порошенком 22 вересня 2017 р.

Зазначимо, приблизно через півгодини після зустрічі Порошенка та Трюдо розпочалися українсько-канадські переговори у розширеному складі.

За результатами переговорів очікується зустріч Порошенка та Трюдо з журналістами.

Нагадаємо, раніше посол України Андрій Шевченко повідомив, що Порошенко прибув до Канади.

Зазначено, що також заплановані зустрічі з міністром закордонних справ Канади Христей Фріланд і представниками канадських парламентських та ділових кіл.

Повідомляється, що глава держави візьме участь в урочистій церемонії відкриття "Ігор непереможених", де вперше буде виступати національна збірна України.

Крім цього, планується також зустріч глави держави з представниками українських організацій Канади. Як повідомлялося раніше, президент України Петро Порошенко вважає, що Зона вільної торгівлі з Канадою, яка запрацювала з 1 серпня 2017 року, є "важливою перемогою на шляху реформ".