ua en ru

Порошенко: за короткий термін співпраця України та США зросла у 4 рази

Порошенко: за короткий термін співпраця України та США зросла у 4 рази Фото: Петро Порошенко та Марі Йованович (president.gov.ua)

У свою чергу, Йованович висловила впевненість в поглибленні українсько-американських торговельних стосунків

За короткий термін співпраця України та США зросла у чотири рази. Про це заявив президент України Петро Порошенко перед підписанням угод, що передбачають створення довгострокового партнерства між "Укрзалізницею" та General Electric з метою оновлення парку локомотивів на 1 млрд доларів, повідомляє прес-служба глави держави.

Так, Порошенко зауважив, що за короткий термін українсько-американська співпраця зросла у чотири рази, а також наголосив, що Україна рішуче продовжує рух шляхом реформ.

У свою чергу, посол США в Україні Марі Йованович висловила впевненість в поглибленні українсько-американських торговельних стосунків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" і американська компанія General Еlectric Transportation підписали пакет документів, який передбачає 15-річне партнерство у модернізації локомотивного парку та постачання нових локомотивів на 1 млрд доларів.