ua en ru

Порошенко і Путін проведуть в Мінську зустріч один на один

Президент України Петро Порошенко і Президент Росії Володимир Путін проведуть зустріч в Мінську у форматі "один на один".

Президент України Петро Порошенко і Президент Росії Володимир Путін проведуть зустріч в Мінську у форматі "один на один". Про це повідомляє в своєму Twitter московський кореспондент Associated Press Наталія Васильєва.

"Новини з Мінська, де нічого не відбувається протягом годин: тільки що сказали, що Путін і Порошенка будуть мати двосторонню зустріч у форматі "один на один", - написала кореспондент.

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, близько 15:00 за київським часом у Мінську розпочалася зустріч у форматі ЄС-Україна-"Євразійська трійка". На зустрічі присутні Президент України Петро Порошенко, Президент Білорусі Олександр Лукашенко, Президент Росії Володимир Путін, Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв. У зустрічі також беруть участь три комісара ЄС із зовнішньої політики Кетрін Ештон, з енергетики Гюнтер Оттінгер та з питань торгівлі Карл де Гухт.

На цій зустрічі сторони мають намір досягти домовленостей щодо дозволу військового конфлікту на Донбасі, а також провести переговори у сфері енергетики і торгових відносин в рамках підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС.