ua en ru

Порошенко та Гройсман привітали українців з Днем державного прапора

Порошенко та Гройсман привітали українців з Днем державного прапора Фото: Петро Порошенко привітав українців з Днем державного прапора

Привітання з нагоди Дня державного прапора висловили Парубій та Турчинов

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали українців з Днем державного прапора. Відповідні привітання розміщено на їхніх офіційних сторінках у Facebook.

"Синьо-жовті кольори та шеврони стали символом мужності наших захисників! З Днем Державного Прапора!", - написав Порошенко.

Синьо-жовті кольори та шеврони стали символом мужності наших захисників! З Днем Державного Прапора!

Опубліковано Петром Порошенком 22 серпня 2016 р.

У свою чергу, Гройсман наголосив, що державний прапор України став уособленням свободи, сили і єднання народу.

"Сьогодні Україна відзначає День Державного Прапора. Протягом років наш стяг став не просто символом державності - він майорить під час найважливіших подій в історії країни. Синьо-жовтий прапор став уособленням свободи, сили і єднання нашого народу. Тож, зі святом, друзі! Наш прапор нині відомий в усьому світі. Спільний рух на шляху реформ, розвиток економіки і позитивні зміни у суспільстві мають кожен день зміцнювати авторитет України та її символів", - написав Гройсман.

Сьогодні Україна відзначає День Державного Прапора. Протягом років наш стяг став не просто символом державності - він ма...

Опубліковано Volodymyr Groysman 22 серпня 2016 р.

Крім того, привітання з нагоди Дня державного прапора висловив і спікер парламенту Андрій Парубій.

"Вітаю вас із Днем Державного Прапора України. У цей день ми вшановуємо один з найвищих державних символів, адже прапор України – це прапор боротьби нашого народу за незалежну державність. Це символ тисячолітнього державотворення України", - йдеться у привітанні Парубія на сайті Верховної Ради України.

Також свої привітання виказав секрета Ради національної безпеки та оборони Олесандр Турчинов.

"Щиро вітаю з Днем Державного Прапора України! Цей день - свято всіх поколінь українців, які століттями виборювали незалежність Вітчизни. Прапор України став уособленням Незалежності та незламного духу Українського народу. Державний Прапор України відомий усьому світові. Сотні прапорів майоріли на Майдані, єднаючи людей та надаючи їм мужності. Прапор бережуть і захищають наші воїни під шквальним вогнем на передовій, з ним йдуть у бій та перемагають! І саме Державний Прапор України супроводжує героїв у їх останню путь. Низький уклін загиблим героям… Україна завжди пам’ятатиме вас!", - йдеться у привітанні Турчинова.

Нагадаємо, у зв'язку із проведенням масових заходів з нагоди Дня державного прапора та Дня незалежності поліція Києва переведена на посилений режим несення служби.