ua en ru

Порошенко та Гройсман привітали Португалію з перемогою на Євробаченні 2017

Порошенко та Гройсман привітали Португалію з перемогою на Євробаченні 2017 Фото: Петро Порошенко привітав переможця Євробачення 2017 Сальвадора Собрала

Президент також привітав Україну з достойним проведенням Євробачення 2017

Президент України Петро Порошенко привітав Португалію з перемогою її представника Сальвадора Собрала на пісенному конкурсі Євробачення 2017, який проходив в Україні. Про це йдеться у повідомленні президента у Twitter.

Крім того, Порошенко привітав Україну з достойним проведенням конкурсу.

"Вітаємо Португалію з перемогою і Україну з достойним проведенням конкурсу!", - написав президент.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман також привітав переможця Євробачення 2017 та подякував українській команді за гідну підготовку до конкурсу.

"Щиро вітаю Сальвадора Собрала з перемогою! Ми з радістю передаємо естафету Євробачення Португалії і будемо з нетерпінням чекати, коли Євробачення знову повернеться в Україну. Хочу ще раз подякувати усій нашій українській команді, яка гідно підготувалась до проведення конкурсу", - написав він у Facebook.

Щиро вітаю Сальвадора Собрала з перемогою! Ми з радістю передаємо естафету Євробачення Португалії і будемо з нетерпінням...

Опубліковано Volodymyr Groysman 13 травня 2017 р.

Нагадаємо, за результатами голосування у фіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2017 переможцем став Сальвадор Собрал з Португалії.

Друге місце посів Крістіан Костов з Болгарії, а третє - SunStroke Project, які на Євробаченні 2017 представляли Молдову.