ua en ru

Порошенко і Гройсман обговорили питання держбюджету-2018 з фракцією БПП, - нардеп 

Порошенко і Гройсман обговорили питання держбюджету-2018 з фракцією БПП, - нардеп  Фото: Петро Порошенко обговорив питання держбюджету-2018 з фракцією БПП (president.gov.ua)

Гончаренко сподівається на ухвалення держбюджету-2018 сьогодні

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман обговорили питання держбюджету-2018 з фракцією "Блок Петра Порошенка". Про це сьогодні у кулуарах Верховної Ради України журналістам заявив заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми обговорювали питання державного бюджету. Сьогодні це найважливіше питання цього пленарного дня і взагалі місяця", - заявив Гончаренко.

Нардеп зазначив, що сподівається на ухвалення держбюджету у четвер, 7 грудня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з запланованим на 7 грудня голосуванням за держбюджет-2018 сьогодні проходить засідання фракції "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді України за участю президента і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Зазначимо, 14 листопада Рада прийняла в цілому проект постанови №7000-П "Про висновки і пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2018 рік", таким чином бюджет на 2018 рік був прийнятий в першому читанні.

1 грудня Кабінет міністрів України затвердив доопрацьований проект держбюджету-2018 і передав його у Верховну Раду України.