ua en ru

Порошенко ще не визначився зі стратегією на виборах президента в 2019 році, - джерела

Порошенко ще не визначився зі стратегією на виборах президента в 2019 році, - джерела Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Глава України поки що не затвердив також кандидатуру глави виборчого штабу

Президент України Петро Порошенко ще не визначився зі стратегією на виборах президента в 2019 році. Про це з посиланням на джерела повідомляє РБК-Україна в матеріалі: "Торги у владі: чому НФ хоче урізати повноваження президента".

Так, за інформацією кількох близьких до глави України джерел, остаточна стратегія походу на вибори президента ще не затверджена. Не затверджена також і кандидатура голови виборчого штабу.

"Президент буде вибирати між Олександром Турчиновим, Сергієм Березенко, Ігорем Райниным, Віталієм Ковальчуком і так далі. Але всі ж розуміють, що головою штабу в дійсності буде Петро Олексійович Порошенко", - повідомляє джерело РБК-Україна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву заступника голови Служби безпеки України Віктора Кононенка, що російські спецслужби ведуть цілеспрямовану роботу по фальсифікації виборів президента України у 2019 році.

"Те, що ми бачимо, основні напрямки російських спецслужб зараз йдуть всередину країни. Вже ніхто не вірить у швидку і блискавичну війну, всі наші противники розраховують на те, що владу можна змінити зсередини шляхом підкупу і йде цілеспрямована робота - підготовка до президентських виборів 2019 року", - сказав Кононенко.