ua en ru

Порошенко і Дуда домовилися про проведення Консультаційного комітету на початку березня

Порошенко і Дуда домовилися про проведення Консультаційного комітету на початку березня Фото: Петро Порошенко і Анджей Дуда

Порошенко і Дуда зустрілися в Мюнхені

Президент України Петро Порошенко і президент Польщі Анджей Дуда домовилися про проведення Консультаційного комітету на початку березня. Про це йшла мова в ході їх зустрічі в рамках Мюнхенської конференції з безпеки, передає прес-служба Порошенка.

У ході зустрічі Порошенко і Дуда обмінялися думками з широкого кола питань двосторонніх відносин, а також проблеми безпеки. Крім того, була відмічена важливість проведення в поточному році чергового засідання міжурядової українсько-польської комісії з питань економічного співробітництва.

Порошенко також подякував Польщі за підтримку в питанні введення безвізового режиму між Україною і Європейським союзом. Сторони погодилися з тим, що нинішній міграційний криза в ЄС не повинен впливати на процес візової лібералізації з Україною.

Нагадаємо, Анджей Дуда хоче, щоб Україна була присутня на липневому саміті Організації Північноатлантичного договору (НАТО) у Варшаві.