ua en ru

Порошенко не задоволений результатами розслідування вбивства Шеремета 

Порошенко не задоволений результатами розслідування вбивства Шеремета  Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Матеріали щодо вбивства Шеремета, які були у розпорядженні журналістів і експертів, були долучені до справи

Результати розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета могли бути кращими. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив президент України Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На жаль, я чекав іншого, більш кращого результату і не задоволений, що вбивці не притягнені до відповідальності", - заявив Порошенко.

Президент нагадав, що до розслідування були залучені міжнародні експерти, зокрема фахівці Федерального бюро розслідувань (ФБР). За словами Порошенка, усі матеріали щодо вбивства Шеремета, які були у розпорядженні журналістів і експертів, були долучені до справи.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві внутрішніх справ України заявляли, що дослідять дані журналістського розслідування про вбивство журналіста Павла Шеремета. У ході розслідування було встановлено, що біля будинку Павла Шеремета напередодні його вбивства перебував колишній або діючий співробітник Служби безпеки України Ігор Устименко. Він пробув біля будинку журналіста кілька годин тієї ночі, коли була закладена вибухівка.