ua en ru

Порошенко на Донбасі закликав військових зберігати боєздатність

Порошенко на Донбасі закликав військових зберігати боєздатність Фото: Петро Порошенко на Донбасі (president.gov.ua)

Порошенко закликає військових "тримати порох сухим"

Президент України Петро Порошенко у ході візиту на Донбас закликав військових "тримати порох сухим" і зберігати боєздатність. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті президента.

Повідомляється, що в ході візиту на Донбас Порошенко зустрівся з військовослужбовцями 79 десантно-штурмової бригади і бійцями Національної гвардії. Він подякував військових за мужність, звитягу та високий бойовий дух.

"Спасибі вам за те, що ви захищаєте кожен клаптик української землі...Нам треба тримати порох сухим. Нам треба бути готовими продемонструвати будь-якої хвилини боєздатність українських військ", - заявив Порошенко.

Спілкування з військовослужбовцями

Вітаю воїнів легендарної 79-ї бригади зі святом. Вдячний вам за те, що ви бороните кожний клаптик Української землі! Завдяки вам українці можуть мирно зустрічати Великодні свята.

Опубліковано Петром Порошенком 1 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що Україна шукає шляхи реалізації ініціативи про миротворців на Донбасі.

"Ми продовжуємо активно шукати шляхи реалізації ініціативи про розгортання миротворчої місії ООН на тимчасово окупованих територіях, включаючи неконтрольовану ділянку кордону з Росією", - заявив Порошенко в Маріуполі.