ua en ru

Порошенко дав розвідці завдання мінімізувати вплив РФ під час виборів

Порошенко дав розвідці завдання мінімізувати вплив РФ під час виборів Фото: Петро Порошенко на зустрічі із розвідниками (president.gov.ua)

Порошенко привітав воєнних розвідників із 26 річницею створення

Президент Петро Порошенко привітав військовослужбовців Головного управління розвідки Міністерства оборони України з 26-річчям створення. Під час урочистостей він зазначив, що розвідка разом з іншими спецслужбами має мінімізувати вплив Росії під час українських виборів, передає прес-служба глави держави.

Серед завдань розвідки Порошенко назвав своєчасне виявлення операцій спецслужб Росії та їх спеціальних засобів впливу.

"Наше спільне завдання - співпраця з нашими міжнародними партнерами для своєчасного реагування і мінімізації впливу РФ, в тому числі і на виборчий процес, який має відбутися наступного року", - сказав президент.

Порошенко дав розвідці завдання мінімізувати вплив РФ під час виборів
Порошенко дав розвідці завдання мінімізувати вплив РФ під час виборів

Фото: Петро Порошенко на зустрічі із розвідниками (president.gov.ua)

Порошенко відзначив також посилення співпраці українських спецслужб та армії із міжнародними партнерами з метою ретельного збору доказів для притягнення країни-агресора до відповідальності у міжнародному суді.

"Не пробачимо ніколи. Притягнемо тих, хто вбиває українських воїнів та українських громадян, до відповідальності", - сказав він.

Наприкінці глава держави вручив нагороди розвідникам, які відзначилися в зоні АТО та під час операції Об’єднаних сил.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України протягом серпня викрили і заблокували діяльність мережі інтернет-агітаторів, яких російські спецслужби залучили до підготовки до втручання в хід майбутніх виборів президента України.