ua en ru

Поправки до закону про електронному декларуванні можуть прийняти вже 15 березня

Поправки до закону про електронному декларуванні можуть прийняти вже 15 березня Фото: Луценко прогнозує ухвалення змін до законопроекту на наступному тижні

Луценко розраховує, що президент внесе правки до законопроекту, узгоджені з ЄК

Верховна Рада України (ВРУ) може прийняти зміни до закону про електронному декларуванні вже 15 березня. Про це по завершенню наради парламентських фракцій і депутатських груп повідомив лідер фракції БПП Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-України.

"Впевнений, що у вівторок, якщо не встигнемо, то в четвер, законопроект буде підтриманий більшістю депутатів Верховної Радою",- сказав Луценко.

За його словами, планується, що президент внесе правки до законопроекту про електронному декларуванні, узгоджені з Європейською Комісією.

"Ми сподіваємося, що президент сьогодні вночі повернеться з Туреччини і завтра вже розбереться з ситуацією з законопроектом про електронне декларування. Ми сподіваємося, що він поверне невдалий законопроект до парламенту зі своїми зауваженнями, які зараз узгоджуються з Європейською Комісією.

Нагадаємо, раніше Луценко прогнозував, що Рада внесе зміни до прийнятого 16 лютого закон про електронне декларування наступного пленарного тижня, який почнеться 15 березня.