ua en ru

Попов підписав розпорядження про виконання робіт з реконструкції систем теплопостачання житлових будинків

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження про виконання робіт з реконструкції систем теплопостачання житлових будинків шляхом заміни вбудованих котелень на модульні. Замовником відповідних робіт, які триватимуть у рамках програми соціально-економічного розвитку Києва, визначено Головне управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження, повідомляє прес-служба КМДА.
Таким чином, системи теплопостачання оновлять для споживачів від котельні на вул. Львівській, 25 та житлових будинків за адресами: вул. Добрий шлях, 64, вул. Кудрявська 12 та 27-29, Кудрявський узвіз, 2, вул. Новопольська, 69, просп. Відрадний, 73 та просп. Броварський, 93.
Нагадаємо, що модернізація системи теплозабезпечення та енергоефективності Києва відбувається в рамках проекту "Реформа міського теплозабезпечення в Україні". Як наголошував Олександр Попов, якість послуг з теплопостачання житлового сектору, шкіл, дитячих садочків, лікарень та інших об'єктів соціального призначення відбуватиметься також з використанням енергозберігаючих технологій, що є одним із пріоритетів стратегії розвитку Києва до 2025 року.