ua en ru

Попов підписав розпорядження про добудову на Троєщині в Києві трамвайної лінії

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов підписав розпорядження про реконструкцію з добудовою трамвайної лінії на житловому масиві Троєщина. Згідно з розпорядженням, після реконструкції трамвайна лінія працюватиме в режимі легкого рейкового транспорту від вулиці Милославської до пересадочного вузла на міську кільцеву електричку. Таким чином столичні фахівці удосконалюють дорожньо-транспортний рух на Троєщині і продовжують розробку зручних маршрутів до станцій міської електрички, повідомляє прес-служба КМДА.

Як відомо, один з напрямків розвитку мережі громадського транспорту на Троєщині - це розбудова так званого легкого метро. Суттєво покращить транспортне сполучення лівого та правого берега й міська електричка, станції якої працюватимуть як пересадочні вузли на метрополітен чи інший громадський транспорт.

Нагадаємо, що суттєву увагу столична влада приділяє розвитку саме громадського транспорту, адже ним користується понад 80% мешканців Києва. Крім того, це один із пріоритетних напрямків у Стратегії розвитку Києва до 2025 року.