ua en ru

Попов: КМДА планує за півтора-два роки вирішити проблему відсутності паркінгів у місті

Київська міська влада планує за півтора-два роки вирішити проблему відсутності паркінгів у місті. Про це сказав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов 5 грудня під час прямого ефіру на телеканалі "Київ", повідомляє прес-служба КМДА.
За його словами, сьогодні міськдержадміністрація має 79 ділянок для будівництва таких комплексів, на 6 ділянок уже є інвестори, і розпочинаються роботи, що ж стосується решти, то місто веде активні переговори з потенційними інвесторами.
Також Олександр Попов повідомив, що до початку проведення Євро-2012 у центрі Києва буде відкрито паркінги місткістю близько 2 тисяч машиномісць. Але, за словами голови КМДА, робота у цьому напрямку не повинна обмежуватися лише півтора кілометровою зоною. Це питання необхідно вирішувати комплексно, тому сьогодні місто активно працює із потенційними інвесторами як в Україні, так і за кордоном. Так, наприклад, уже є певні домовленості з німецькими компаніями щодо використання їхніх технологій при будівництві паркінгів.