ua en ru

Помічника Мосійчука везуть до Києва на допит в ГПУ

Помічника Мосійчука везуть до Києва на допит в ГПУ Фото: Ігор Мосійчук

Мірошниченко також допитували в Полтаві

Помічника народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука - Віталія Мірошниченко - везуть з Полтави до Києва на допит у Генеральну прокуратуру. Про це Мосійчук повідомив у своєму Facebook.

"Прямо зараз мого помічника Віталія Мірошниченко етапують з Полтави до Києва на допит в генпрокуратуру. Всю ніч напередодні його допитували в Полтаві. І хоча йому кажуть, що він поки проходить як свідок, однак при цьому у нього вилучили телефон і під конвоєм етапують в Київ на продовження допиту. Це незаконно, це є повним порушенням усіх процесуальних норм", - повідомив Мосійчук.

Прямо зараз мого помічника Vitaliy Miroshnichenko етапують з Полтави до Києва на допит в генпрокуратуру. Всю ніч наперед...

Posted by Ігор Мосійчук on 17 сентября 2015 г.

Раніше Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що буде оскаржувати рішення парламенту про притягнення нардепа-"радикала" Ігоря Мосійчука до кримінальної відповідальності.

"Сьогодні ми подаємо позов у вищий адміністративний суд на Гройсмана і на рішення парламенту, незаконне, що суперечить Конституції, законів про регламент, про притягнення Мосійчука до кримінальної відповідальності", - сказав Ляшко.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів затримали народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука вчора, 17 вересня, після закінчення засідання фракції у Верховній Раді.