ua en ru

Помічник Реброва Вісенте Гомес йде з "Динамо"

Помічник Реброва Вісенте Гомес йде з "Динамо" Фото: Вісенте Гомес

Його контракт закінчується 31 травня, а нової угоди не запропонували

Помічник головного тренера київського "Динамо" Сергія Реброва Вісенте Гомес покидає футбольний клуб. Про це повідомив сам фахівець, передає FootballHub.

"Динамо" потрібно ще багато працювати і зробити ще підсилення. Якщо ми не досягли того, що від нас чекали, то потрібно щось змінити", - зазначив він.

"У мене закінчується контракт 31 травня, нового угоди мені не запропонували, тому все що мені залишається, це піти", - повідомив Гомес.

Вісенте Гомес. Підсумок роботи в Динамо

Асистент Реброва: "Мені нічого не залишається, як піти". Фінальне інтерв'ю помічника головного тренера FC Dynamo Kyiv Вісенте Гомеса. Про перспективи молодих динамівців, причини невдалого сезону і свій тренерський напрямок. Ексклюзивно від FootballHub і Kristina Dombrovskaya

Опубліковано FootballHub 31 травня 2017 р.

За інформацією сайту "Динамоманія", Ребров також не буде тренувати "Динамо" в наступному сезоні. Ім'я нового наставника і склад його тренерського штабу офіційно будуть оголошені 1 червня.

Найбільш ймовірно це буде білоруський фахівець Олександр Хацкевич.

Раніше журналіст телеканалів Футбол 1/Футбол 2 повідомляв, що Ігор Суркіс прийняв рішення залишити в команді головного тренера Сергія Реброва.

Нагадаємо, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про що відбулася 29 травня зустрічі з головним тренером команди Сергієм Ребровим щодо можливого укладення з ним нового контракту.