ua en ru

Поляков оприлюднив постанову про визнання його потерпілим у справі по "провокації підкупу"

Поляков оприлюднив постанову про визнання його потерпілим у справі по "провокації підкупу" Фото: Максим Поляков (РБК-Україна)

За словами Полякова, слідчого зараз зобов'язали розглянути його заяву

Народний депутат Максим Поляков на своїй сторінці в соцмережі Facebook оприлюднив копію ухвали слідчого судді, якою скасовано постанову про відмову у визнання його потерпілим у провадженні по "провокації підкупу" НАБУ.

"У відповідь на поширення "спростувальної" інформації Печерського суду про визнання мене потерпілим у виробництві по провокації підкупу НАБУ, викладаю короткий текст вчорашньої ухвали слідчого судді, яким скасовано постанову слідчого про відмову у визнанні потерпілим", - написав Поляков.

За його словами, рішення було прийнято внаслідок доведення адвокатами наявності у Полякова ознак особи з процесуальним статусом потерпілого.

"Зараз слідчого зобов'язали розглянути мою заяву і всім зрозуміло, що при наявності судового рішення, йому залишилося виконати тільки технічну процесуальну функцію - підписати постанову про визнання потерпілим", - написав нардеп.

alt