ua en ru

Півзахисник "Тоттенхема" Аллі дискваліфікований на три матчі єврокубків

Півзахисник "Тоттенхема" Аллі дискваліфікований на три матчі єврокубків Фото: Справі Аллі у матчі проти "Гента"

Футболіст пропустить три єврокубкові зустрічі в наступному сезоні

Дисциплінарний комітет Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) дискваліфікував півзахисника "Тоттенхема" Деле Аллі на три матчі за видалення в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Гента" (2:2). Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Таким чином, 20-річний футболіст пропустить три єврокубкові зустрічі в наступному сезоні, якщо команда зможе потрапити до них.

Аллі був видалений на 39 хвилині зустрічі за грубий підкат проти півзахисника бельгійського клубу Брехта Деягере. "Тоттенхем" 23 лютого зіграв внічию з "Гентом" з рахунком 2:2, але за підсумками двох матчів бельгійський клуб пройшов в наступний раунд плей-офф.

Крім того, УЄФА оштрафувала лондонський "Арсенал" і мюнхенську "Баварію" за підсумками матчу клубів в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Баварія" заплатить 3 тисячі євро за кидання вболівальниками мюнхенської команди предметів на поле, а "Арсенал" виплатить 5 тисяч євро за появу фанатів на полі.

На даний момент "Тоттенхем" займає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії і претендує на участь у груповому етапі Ліги чемпіонів. У поточному сезоні Аллі провів 39 матчів у клубних турнірах, забив 17 м'ячів і віддав три передачі.

Нагадаємо, раніше УЄФА оштрафував іспанську "Барселону", італійський "Наполі", російський "Ростов", а також французький "Сент-Етьєн" за поведінку вболівальників.