ua en ru

Півзахисник "Ліверпуля" Окслейд-Чемберлен пропустить ЧС-2018

Півзахисник "Ліверпуля" Окслейд-Чемберлен пропустить ЧС-2018 Фото: Алекс Окслейд-Чемберлен (liverpoolfc.com)

Гравець отримав серйозну травму коліна в матчі з "Ромою"

Півзахисник "Ліверпуля" і збірної Англії Алекс Окслейд-Чемберлен пропустить залишок клубного сезону і чемпіонат світу 2018 року через пошкодження зв'язок колінного суглоба. Про це повідомляється на офіційному сайті червоних.

Окслейд-Чемберлен отримав травму в першому таймі матчу з "Ромою" (5:2) в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів і покинув поле на ношах. "Ліверпуль" не називає точних термінів відновлення 24-річного футболіста, але розраховує на його відновлення до старту сезону 2018/19.

Сам футболіст в Instagram висловився щодо травми коліна.

"Абсолютно спустошений тим, що отримав цю травму в найважливіший відрізок сезону. Дуже шкода, що не зможу зіграти за" Ліверпуль "в Лізі чемпіонів і за збірну Англії на чемпіонаті світу", - написав Окслейд-Чемберлен.

Absolutely devastated to have picked up this injury at such a crucial time in the season. Gutted I won’t be able to play any further part now in our Champions League run for Liverpool, and also the World Cup with England. But now it’s all about supporting the boys and getting behind them. I know we have what it takes to do something special in this tournament. I’m going to give everything I have to make sure I’m back as quickly as possible. However, this all pales in comparison to how the family of the liverpool fan badly hurt before last nights game must be feeling. My thoughts are with him and his loved ones. Thank you for all your kind words, messages and support. I’ll see you soon. #YNWA

A post shared by Alex Oxlade-Chamberlain (@alexoxchamberlain) on

Окслейд-Чемберлен перейшов в "Ліверпуль" минулого літа з "Арсеналу", провів за мерсисайдців 41 матч у всіх турнірах і забив п'ять м'ячів.

ЧС-2018 в Росії пройде з 14 червня по 15 липня. Збірна Англії на груповому етапі виступить в групі G, де її суперниками будуть команди Бельгії, Панами і Тунісу.