ua en ru

Полторак впевнений, що військовий бюджет на 2018 рік буде значно більше торішнього

Полторак впевнений, що військовий бюджет на 2018 рік буде значно більше торішнього Фото: Степан Полторак (academy.ssu.gov.ua)

Полторак зазначив, що в Україні велику увагу приділяють війську

Міністр оборони України Степан Полторак впевнений, що військовий бюджет на 2018 рік буде значно більше торішнього. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Реформи ЗСУ відбуваються планово. Нам потрібен час, щоб розгорнувся оборонний промисловий комплекс, щоб ми могли розробляти та отримувати сучасну надійну зброю, нові зразки техніки. Наступний бюджет для армії буде значно більший ніж цього року", - йдеться у повідомленні.

Полторак зазначив, що в Україні велику увагу приділяють війську, додавши, що за словами президента України Петра Порошенка, головним гарантом незалежності країни є її Збройні сили.

"Це абсолютно відповідає дійсності, і бюджет наступного року - цьому підтвердження, і ще один приклад - наказ про збільшену грошову винагороду, тим хто виконує бойові завдання на лінії зіткнення в районі АТО. І сьогодні я гордий, що я маю можливість розповідати бійцям про ці важливі речі", - додав він.

#РеформиЗСУ відбуваються планово. Нам потрібен час, щоб розгорнувся оборонний промисловий комплекс, щоб ми могли розробл...

Опубліковано Степаном Полтораком 8 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявляв, що загальне фінансування оборонного бюджету-2018 має складати не менше 162,7 млрд гривень.