ua en ru

Полторак залучив Ernst&Young для координації роботи волонтерів

Волонтери, що займаються організацією поставок для армії, пропонували випробувати пілотний проект постачання на ВДВ і сили спецпризначення. Про це йдеться у статті РБК-Україна "Генеральний штабний апетит. Як і чому гальмуються реформи з постачання армії".

Як повідомляється в статті, керувати цим державним підприємством збиралися призначити волонтера Тетяну Рычкову, у якої був необхідний досвід управління в бізнесі. Також міністр оборони Степан Полторак підписав угоду про співпрацю з аудиторською компанією Ernst&Yuong.

"Вони нам подарували тисячу людино-годин і почали допомагати приписувати бізнес-процес", - розповіла РБК-Україна Тетяна Ричкова.
За словами волонтера Давида Арахании, правовий департамент Міноборони підтверджував, що ідея цілком реалізовується.

"Волонтери беруть на себе частину функцій органів влади, йдуть туди, щоб вимагати і контролювати. Коли вони покажуть, як треба робити, то там і залишаться. Далі - просто вольове рішення. Технічно його реалізувати просто: провести реструктуризацію департаментів, і не буде нескінченних позовів від держслужбовців", - сказав РБК-Україна директор військових програм Центру ім. Разумкова Микола Сунгуровський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міліція порушила справу за фактом поранення волонтера в Дебальцеве.