ua en ru

Полторак порадив Естонії спорудити протитанкові рови на кордоні з РФ, - Бірюков

Полторак порадив Естонії спорудити протитанкові рови на кордоні з РФ, - Бірюков Фото: міністр оборони України Степан Полторак

Полторак попередив естонців про можливу небезпеку з боку РФ

Міністр оборони України Степан Полторак на вечері з міністром оборони Естонії Ханнесом Хансом порадив копати протитанкові рови на кордоні з Російською Федерацією. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник президента України Юрій Бірюков.

Таку пропозицію Полторак висунув у відповідь на заяви Ханса про обладнання кордону з Росією дрона, лазерними далекомірами, системами розвідки та іншим.

Як йдеться у повідомленні, естонці зазначили, що згідно ст. 5 статуту НАТО, росіяни "не ризикнуть, не посміють" напасти.

"Три роки тому ми теж думали, що Росія не посміє. А два роки тому у нас була окупована територія, яка дорівнює за площею всієї Естонії", - підкреслив міністр оборони України.

Вируючі хвилі Фейсбучика, Vasily Koryak і Хлопець, Петро Порошенко і війна... Загалом, все змішалося. Я вставлю свої п'ять...

Опубліковано Юрієм Бирюковим 10 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку 2016 року в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули 173 українських військових.