ua en ru

Полторак та глава Міноборони Литви обговорили зміну формату АТО на операцію Об’єднаних сил

Полторак та глава Міноборони Литви обговорили зміну формату АТО на операцію Об’єднаних сил Фото: Степан Полторак (nato.int_poltorak)

Полторак та Каробліс домовились про розвиток співпраці між відомствами

Міністр оборони України Степан Полторак та міністр національної оборони Литви Раймундас Каробліс обговорили зміну формату антитерористичної операції (АТО) на операцію Об’єднаних сил. Про це йшлося у ході зустрічі глав оборонних відомств двох країн, повідомляє "Урядовий портал".

Як зазначається, зустріч Полторака з главою Мінборони Литви відбулася сьогодні, 23 квітня 2018 року, у Києві.

"Сторони обговорили поточну ситуацію в Україні, зокрема, на сході, стан проведення реформ та двостороннього співробітництва між оборонними відомствами обох країн, зміни формату проведення антитерористичної операції на Операцію об’єднаних сил, законодавчі зміни, які відбулись в Україні в частині, що стосується Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що Полторак та Каробліс домовились про розвиток співпраці та заявили про успішність реалізації усіх попередніх спільних проектів.

Нагадаємо, раніше Полторак анонсував зміну формату АТО на операцію Об’єднаних сил, заплановану на 30 квітня поточного року.