ua en ru

У Полтавській області за добу сталося 5 ДТП, загинула дитина, ще 4 особи травмовано

У Полтавській області за добу сталося 5 ДТП, загинула дитина, ще 4 особи травмовано Фото: наслідки ДТП у Полтавській області (прес-служба НПУ)

Аварії сталися у Полтаві, Полтавському районі, Карлівці, Пирятині та Кременчуцькому районі

У Полтавській області протягом минулої доби, 17 листопада 2017 року, загалом сталося п'ять дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких загинула одна і травмовано четверо людей. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема зазначено, що автомобільні аварії сталися в різний час доби у Полтаві, Полтавському районі, Карлівці, Пирятині та Кременчуцькому районі.

"Близько 17:00 у місті Карлівка сталася ДТП, внаслідок якої загинула 14-річна дівчина. Водій дає покази слідчим поліції", - йдеться в повідомленні.

Як доповіли у відомстві, за всіма фактами правоохоронці територіальних підрозділів поліції Полтавської області проводять подальшу перевірку, встановлюють обставини й причини скоєння автомобільних аварій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кам'янському Дніпропетровської області на мосту сталася масштабна аварія за участю 10 автомобілів.