ua en ru

У Полтавській області у депутата від "Батьківщини" знайшли паспорт громадянина РФ, - Геращенко

У Полтавській області у депутата від "Батьківщини" знайшли паспорт громадянина РФ, - Геращенко

Співробітники поліції, які проводили обшук у депутата Лохвицької райради Полтавської області від "Батьківщини" Петра Чорного, виявили у нього паспорт громадянина РФ, виданий на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим у 2015 році. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Антон Геращенко.

Він розповів, що 16 липня в поліцію надійшла заява від народного депутата Олександра Черненка, який повідомив про те, що в мережі інтернет розміщено відео, на якому обговорюється питання масового підкупу виборців на довиборах народних депутатів у Лохвицькому районі Полтавської області.


За даними Геращенка, в якості осіб, які допомагають організовувати підкуп, були названі прізвища депутата Лохвицької райради Чорного та Гресь.

"На подив співробітників поліції, в ході проведення обшуку був виявлений добре захований під підкладкою спортивної сумки паспорт громадянина Російської Федерації на ім'я депутата Лохвицької районної ради від "Батьківщини" Петра Чорного, виданий на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим в 2015 році", - повідомив він.