ua en ru

У Полтавській обл. бізнесмена заарештували за дачу хабара співробітникові поліції

У Полтавській обл. бізнесмена заарештували за дачу хабара співробітникові поліції Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

Чоловік пропонував 50 тис. гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності

У Полтавській області співробітники Управління Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та за сприяння керівництва управління захисту економіки Нацполіції викрили комерсанта, який планував відкупитися від кримінальної відповідальності. Про це повідомляє СБУ на своїй сторінці в Facebook.

"Оперативники спецслужби задокументували, що один з фігурантів справи щодо економічного злочину запропонував 50 тис. гривень учаснику слідчо-оперативної групи за непритягнення до кримінальної відповідальності. Паралельно майор поліції сам повідомив керівництву про "пропозиції" бізнесмена", - йдеться в повідомленні.

На Полтавщині #СБУ затримала комерсанта на хабарі поліцейському Співробітники Управління Служби безпеки України спільно...

Опубліковано Служба безпеки України 10 червня 2017 р.

В СБУ також додали, що затримали зловмисника в одному з міст Полтавської обл. при спробі передати міліціонеру половини суми хабара.

Його звинувачують у порушенні статті ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Також проти бізнесмена відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, СБУ викрила угруповання, яке збувало в Україні контрабандні "важкі" наркотики.