ua en ru

У Полтаві на протестах проти забудови відбулися сутички з охороною, є постраждалі

У Полтаві на протестах проти забудови відбулися сутички з охороною, є постраждалі Фото: начальник відділу комунікації УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв

Є інформація про те, що хтось застосував ніж

У Полтаві на масових протестах проти забудови арки сталися сутички активістів з охороною. Про це повідомляє начальник відділу комунікації УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв, передає "Громадське".

"Сутички відбулися між представниками власника (охороною), до якого рішенням органів місцевого самоврядування перейшла арка, і громадянами. Зараз на місці працює поліція і керівництво міста", - сказав Сулаєв.

За словами Сулаєва, в результаті сутичок є поранені і травмовані, точна кількість постраждалих не відомо.

"Є дані про те, що пролилася кров. Ми з'ясовуємо, що це за травми. Також ймовірно, що хтось застосував ніж", - сказав він.

Повідомляється, що всього в акції протесту брали участь близько 300 осіб, мітинг був попередньо узгоджений з владою.

Раніше в одному з житлових будинків Полтави була передана у власність приватній особі арка так званого "Газетного ряду", де продавалася преса і через яку ходили жителі зазначеного будинку. Новий власник перекрив арку парканом і прохід через неї став неможливий. Це стало приводом для масових протестів городян.

Нагадаємо, 21 березня повідомлялося, що в Полтавській області товарний поїзд смертельно травмував жінку.