ua en ru

Польська опозиція заблокувала усі виходи з будівлі парламенту

Польська опозиція заблокувала усі виходи з будівлі парламенту Фото: у Польщі заблокували всі виходи з будівлі парламенту

Представники опозиційних партій заблокували роботу сейму

Протестувальники в Польщі заблокували всі виходи з будівлі парламенту. Про це повідомляє Reuters.

Як наголошується, виходи охоронялися більш ніж сотнею співробітників поліції, які, в свою чергу, були оточені протестувальниками, що закликали главу правлячої партії вийти до них.

Раніше повідомлялося, що представники польських опозиційних партій заблокували роботу сейму, який у п'ятницю проводив останнє у поточному році засідання.

У ході засідання депутати опозиційних партій неодноразово виступали з трибуни перед голосуваннями з різних питань, звертаючи увагу на плани по зміні правил роботи журналістів у сеймі. В кінцевому підсумку спікер сейму Марек Кухчиньский усунув депутата партії "Громадянська платформа" Михайла Щербу від участі в парламентській сесії. У відповідь опозиціонери покинули свої місця і зібралися біля трибуни, заблокувавши можливість виступів.

Польська опозиція заблокувала усі виходи з будівлі парламентуПольська опозиція заблокувала усі виходи з будівлі парламенту

Фото: в Польщі заблокували всі виходи з будівлі парламенту

Нагадаємо, у Польщі пройшли міжнародні командно-штабні навчання "Common Challenge-16".