ua en ru

У Польщі затримали банду, в яку входили українці

У Польщі затримали банду, в яку входили українці Фото: затримання (Pixabey)

Злочинна група, що торгувала нелегальними сигаретами

Співробітники Бєщадського відділу прикордонної служби Польщі (BOSG) з Перемишля знешкодили організовану злочинну групу, яка займалася виготовленням та торгівлею тютюном і незаконними сигаретами. Про це передає "Польське радіо".

Прес-секретар BOSG майор Ельжбета Пікор повідомила, що в загальній складності було затримано: 11 поляків, 2 громадян України, 1 громадянин Болгарії і 1 громадянин Вірменії.

Акція по затриманню членів банди проходила на території п'яти воєводств: Великопольського, Любуського, Підляського, Люблінського і Лудзкого. Здійснено обшуки в кількох десятків приміщеннях по всій Польщі, де виявлено велику кількість грошей у різній валюті, 10 одиниць зброї, 63 грами амфетаміну, 9 грамів гашишу, а також незаконні цигарки та тютюн.

Підозрюваним пред'явлено обвинувачення в управлінні та участі в організованій злочинній групі, зберіганні наркотиків і вчинення кримінальних податкових правопорушень.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала злодія в законі", який намагався контролювати незаконних копачів бурштину в Рівненській області.