ua en ru

У Польщі сталася ще одна ДТП з українцями, є жертви

У Польщі сталася ще одна ДТП з українцями, є жертви Фото: наслідки аварії

29-літня громадянка України загинула на місці

У Польщі в Люблінському воєводстві трапилася чергова трагічна дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участі мікроавтобуса з українською реєстрацією. 29-літня жінка загинула на місці після того, як приватний транспортний засіб з’їхав на узбіччя та на швидкості вдарився у дерево, передає Польське радіо.

Зазначено, що автоаварія сталася приблизно о 04:00 середи на автошляху неподалік села Камінь Холмського повіту у Люблінському воєводстві. Ця дорога веде до пункту пропуску "Зосин-Устилуг".


"Крім 29-літньої жінки, у мікроавтобусі їхали ще дві пасажирки - жінки 30 та 19 років. Обидві з травмами були доставлені до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що водій, котрого також доставили до лікарні, був тверезим. За його словами, ймовірно на дорогу вибігла дика тварина, яку він намагався об’їхати. Тоді авто з’їхало до рову та вдарилося на великій швидкості в дерево.

Нагадаємо, за останні дні це друга трагічна ДТП, у якій загинули громадяни України. У вівторок у Люблінському воєводстві внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинуло 5 українців - двоє чоловіків і три жінки.