ua en ru

ДТП у Польщі: МЗС підтвердило загибель 5 українців, ще 2 травмовано

ДТП у Польщі: МЗС підтвердило загибель 5 українців, ще 2 травмовано Фото: у Польщі зіткнулося два українські авто

Двоє постраждалих доставлені до шпиталю м. Люблін

У результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) біля міста Люблін (Польща), яке сталося 23 серпня, загалом загинуло 5 громадян України. Про це повідомили в Генеральному консульстві України в Любліні.

"На окружній дорозі біля м. Люблін Люблінського воєводства сталася ДТП, в якій постраждали 7 громадян України (водій та пасажири мікроавтобуса Citroen), із яких п’ятеро загинули на місці, двоє - доставлені до шпиталю м. Люблін (загрози їхньому життю відсутні, стан стабільний)", - йдеться в повідомленні.


Зазначено, що ДТП сталося в результаті зіткнення автомобіля марки Citroen із вантажівкою, припаркованою на узбіччі. Причому обидва транспортні засоби зареєстровані в Україні.

"Консули Генерального консульства України в Любліні невідкладно прибули на місце ДТП та вжили заходів із метою оперативного встановлення осіб постраждалих громадян", - запевнили у відомстві.

Повідомляється, що розслідування у справі ДТП проводиться комендатурою поліції міста Люблін. Справа перебуває на контролі ГКУ в Любліні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ДТП у Польщі загинуло щонайменше троє українців.