ua en ru

У Польщі чоловік викрав поїзд

У Польщі чоловік викрав поїзд Фото: Польща (pixabay.com-kaboompics)

Інцидент стався в місті Легіоново

У польському місті Легіоново 35-річний чоловік викрав поїзд. Про це повідомила прес-секретар місцевої поліції Емілія Кулиговская, передає Tvnwarszawa.

За словами секретаря поліції, нападник розбив скло локомотива поїзда, який стояв на станції, увірвався в кабіну машиніста і наказав йому продовжити рух.

"Він погрожував машиністові і наказав продовжити рух, був дуже агресивним", - розповіла Кулиговская.

Повідомляється, що викрадач проїхав близько 1,6 км до центру міста і спробував втекти, проте був зупинений поліцією. Зловмисник був доставлений в лікарню. В результаті інциденту не постраждав машиніст.

Зазначено, що крім машиніста в момент викрадення в поїзді нікого не було.

Нагадаємо, раніше на окупованому Донбасі п'яний військовослужбовець Російської Федерації в'їхав в автобусну зупинку на викраденому у місцевого жителя автомобілі, є поранені. Як наголошується, в результаті події травмовано двоє місцевих жителів.

"Військовослужбовець 1 окремої мотострілкової бригади (Кальміуське) 1 АК, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, викрав автомобіль "Опель Вектра", який належав цивільній особі, і в'їхав на ньому в автобусну зупинку, травмовано двоє місцевих жителів", - йдеться в повідомленні.