ua en ru

У Польщі побили групу українців

У Польщі побили групу українців Фото: поліція Польщі (lubuska.policja.gov)

Зловмисники побили трьох українців віком від 45 до 52 років

Неподалік Варшави (Польща) група зловмисників здійснила напад на трьох українців, одного з них госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні "Польського радіо".

Як зазначається, напад стався у селі Ґлоскув. Зловмисники побили трьох українців віком від 45 до 52 років, які працюють в місцевій Асоціації водних компаній.

"Група невідомих зловмисників напала на трьох громадян України та жорстоко побила одного з них. Нападники накинулися на своїх жертв з бейсбольними битами. Одного з трьох українців агресори дуже сильно побили. Чоловік потрапив до лікарні з проламаним черепом та відкушеним язиком. Під час нападу у нього стався епілептичний напад", - йдеться у повідомленні.

Напад стався 3 травня біля одного з магазинів, між українцями та групою невідомих сталася словесна перепалка. Один із нападників заявив українцям, що знає де вони живуть і коли українці йшли додому, їм загородили дорогу дві автівки, з яких вийшло 6-7 чоловіків.

"Про інцидент повідомили поліцію. Правоохоронці продовжують розшук агресорів і поки не розкривають подробиці обставин інциденту. Зібраний матеріал не дозволяє стверджувати, чи напад стався на національному ґрунті", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Польщі невідомий напав з ножем на українця.