ua en ru

Поліція заявляє про затримання 9 бойовиків у Донецькій області

Поліція заявляє про затримання 9 бойовиків у Донецькій області Фото: в області триває посилений варіант служби

5 із них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Поліцейські останнім часом затримали 9 бойовиків у Донецькій області. Про це заявив начальник Національної поліції області В'ячеслав Аброськін, повідомляє прес-служба Нацполіції.

За його словами, у Донецькій області триває посилений варіант несення служби: поряд із забезпеченням громадського порядку на вулицях міст і сіл, поліцейські проводять активну оперативну роботу з виявлення загроз безпеці мирних жителів.

"Активні оперативно-розшукові заходи дозволили встановити і затримати 9 бойовиків НЗФ "ДНР", оголосити підозру за вчинення правопорушень - 8 особам, щодо 5 із них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - повідомив Аброськін.


Він зауважив, що серед них встановлена ​​і затримана підібрана терористом Гіркіним начальниця бандитського "громадського харчування", яка з квітня 2014 року по червень 2015-го завідувала "громадським харчуванням" ДНР у Слов'янську і Донецьку, в захопленому приміщенні обласного управління СБУ.

"Усього з початку року поліція Донецької області викрила 157 бойовиків і їхніх пособників, затримані 106, решта 51 притягуються до відповідальності заочно й оголошені в розшук", - відзвітували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку 2016 року на блокпостах Донецької області поліцейські затримали 19 бойовиків та 88 осіб, які тісно контактували з терористами.