ua en ru

Поліція зафіксувала понад 400 кримінальних правопорушень в ДНР, - Аброськін

Поліція зафіксувала понад 400 кримінальних правопорушень в ДНР, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін

Більша частина злочинів стосується викрадення транспортних засобів

Поліція зареєструвала понад 400 кримінальних правопорушень, вчинених на підконтрольній самопроголошеній "Донецької народній республіці" території. Про це у Facebook повідомив начальник Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"За 10 місяців поточного року зареєстровано 411 кримінальних правопорушень, які вчинені на тимчасово окупованій території. Найбільша кількість звернень надійшла з Донецька - 257, Горлівки - 53, Макіївки - 36, Дебальцевого - 25, Єнакієвого - 17 і Ясинуватої - 8", - повідомив Аброськін.

За його словами, більше всього населення підконтрольної ДНР території потерпає від угонів транспортних засобів, крадіжок та шахрайства.

"Нам відомо про 25 фактів скоєних на окупованій території вбивств і 21 випдок викрадення громадян, крім цього надійшли заяви про 17 інцидентів незаконного позбавлення волі", - додав Аброськін.

Він також підкреслив, що, незважаючи на обмежені можливості української поліції, жителі окупованих територій продовжують звертатися із заявами в поліцію Донецької області.

Нагадаємо, ЛНР заявила про затримання "підпільного угруповання" полку "Азов".