ua en ru

Поліція затримала зловмисників, які обікрали банкомати у Київській області

Поліція затримала зловмисників, які обікрали банкомати у Київській області Фото: поліція

Вночі вони викрали з банкомату в м. Бориспіль 1,6 млн гривень

Поліція затримала двох зловмисників, які обікрали банкомати у Київській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

"Затримано двох злочинців, які вночі викрали з банкомату в м. Бориспіль 1 мільйон 600 тисяч гривень. Ними виявилися 33-річний та 35-річний раніше судимі жителі столичного регіону. До цього злочинці обчистили банкомат у м. Біла Церква", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після отриання інформації про викрадення готівки з банкомату у Борисполі правоохоронці розпочали ряд невідкладних оперативно-розшукових заходів, в рамках яких було встановлено автомобіль, на якому пересувалися зловмисники. Поліція упродовж години виявила автівку в Ірпіні, де за допомогою місцевих патрульних було заблоковано проїзд та затримано зловмисників.

Під час обшуків вдома у зловмисників виявлено готівку та набір інструментів, за допомогою яких вони зламували банкомати.

Наразі їм оголошено про підозру, обирається міра запобіжного заходу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України, зловмисникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

altaltalt

Фото: затримано банду зловмисників, які обікрали банкомати

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові поліція затримала банду, на рахунку якої 13 розбійних нападів.