ua en ru

Поліція затримала на хабарі лісника і посадовця дорожньої служби

Поліція затримала на хабарі лісника і посадовця дорожньої служби Фото: затримання на хабарі

У Київській області працівник лісгоспу продав 40 метрів кубічних лісової продукції

Оперативники Управління захисту економіки у Київській області спільно зі слідчими обласної поліції затримали лісника одного з лісового господарства Київської області під час отримання хабара 20 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що слідчим управлінням ГУНП у Київській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Своєю чергою в Сумській області один із керівників відділу служби автомобільних доріг області вимагав 5 тисяч гривень неправомірної вигоди від підприємця за надання дозволів на встановлення об'єктів зовнішньої реклами.

"Працівниками Управління захисту економіки в Сумській області Нацполіції спільно з прокуратурою Сумської області службовця було затримано під час отримання неправомірної вигоди. Хабарнику загрожує покарання передбачене за ч. 3 ст. 368 КК (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)", - йдеться в повідомленні.

altaltaltaltalt
Фото: затримання хабарників у Київській і Сумській областях

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області голову однієї із селищних рад затримали на хабарі, який він вимагав від учасника антитерористичної операції.