ua en ru

Поліція затримала сепаратиста, який напав з ножем на бійця ОУН

Поліція затримала сепаратиста, який напав з ножем на бійця ОУН Фото: начальник поліції Києва Андрій Крищенко

Нападника знайшли через 6 місяців після злочину

Співробітники поліції Києва виявили злочинця, який завдав 8 ножових поранень активісту ОУН Віталію Регорі, в Дніпропетровській області. Про це заявив начальник поліції Києва Андрій Крищенко в Facebook.

"Протягом декількох тижнів поліцейські встановили чоловіка, який може бути причетний до цього злочину, але більше шести місяців не могли з'ясувати його місцезнаходження. Однак, київські оперативники не припиняли пошуки і знайшли його у Дніпропетровській області, де він жив у своїх знайомих", - повідомив Крищенко.

За його словами, 29-річний кримчанин - активний прихильник "російського світу". Таким чином він вирішив помститися потерпілому за зірвану "колорадську" стрічку.

У вересні 2016 року в центрі міста серед білого дня невідомий із ножем накинувся на Віталія Регора, бійця одного з добро...

Опубліковано Андреєм Крищенком 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, у вересні 2016 року в центрі Києва невідомий з ножем накинувся на Віталія Регора, бійця одного з добровольчих батальйонів, якого добре знала активна громадськість.

Камери зовнішнього спостереження зафіксували, як чоловік спускається в перехід, але ззаду до нього підбігає невідомий і кілька разів б'є ножем у живіт. Після цього зловмисник зник.