ua en ru

Поліція затримала 3 осіб у справі про загибель депутата Миргородського міськради

Поліція затримала 3 осіб у справі про загибель депутата Миргородського міськради Фото: Ярослав Тракало (facebook.com/Iaroslav Trakalo)

У числі затриманих у справі про вбивство - депутат Мігородского міськради

Поліція затримала 3 осіб у справі про загибель депутата Миргородської міськради Полтавської області Олега Супруненка. Про це РБК-Україна повідомив прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало.

"Інформацію підтверджую. Зараз затримано угруповання, члени якої підозрюються і будуть перевірятися у справі по нанесенню ушкоджень і дій, привели до смерті Олега Супруненка", - заявив Тракало.

За його словами, в даний момент затримані троє, а причетність інших тим часом перевіряється.

"Підозра за статтею 187 частина 4 і статті 121 частина 2", - резюмував прес-секретар Нацполіціі.

Відзначимо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що серед затриманих у справі про вбивство депутата було затримано депутата Миргородської міської ради.

"Мені стало відомо, що депутат Миргородської міської ради від РПЛ Хачатура Хачатряна затримали за звинуваченням у вбивстві його колеги-депутата від ВО" Свобода "Олега Супруненка", - заявив Ляшко.

Він зазначив, що Олег Супруненко 26 днів боровся за життя в реанімації після жорстокого нападу і помер 7 серпня 2017 року.

Мені стало відомо, що депутата Миргородської міської ради від РПЛ Хачатура Хачатряна затримали за звинуваченням у вбивст...

Опубліковано Олегом Ляшком 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, в липні поліція затримала п'ятьох підозрюваних у вбивстві депутата сільради та охоронця кафе в Нікополі.